Zoekt u een oplossing om uw machines, bouwmateriaal en ander gereedschap op de werf maximaal te beveiligen? Of laat u uw expomateriaal niet graag onbewaakt achter? Criminelen gaan steeds creatiever te werk. Wees zelf even creatief en pak uit met de Safety Box.

Een flexibele beschermingsoplossing

De Safety Box is een mobiel en draadloos beveiligingssysteem met detectoren voor binnen- en buitengebruik. Met de Safety Box biedt Securitas u een snelle en flexibele oplossing tegen inbraak. Het tijdelijk alarmsysteem kan ook als aanvulling op een bestaand beveiligingssysteem worden gebruikt.

Zodra de Safety Box operationeel is, kunt u het systeem op een eenvoudige manier activeren met behulp van een smartphone. Het ontwerp wordt op maat gemaakt door één van onze experts.

Alarm bij beweging

Als de detectoren van de Safety Box bewegingen waarnemen, stuurt het draadloos alarmsysteem een signaal naar het SOC, de meldkamer van Securitas. Onze ervaren operatoren ondernemen meteen actie volgens een afgesproken procedure. Zo kunnen onze operatoren u bij alarm een sms sturen of meteen opbellen. Is er een interventie nodig, dan schakelen we de hulpdiensten in of roepen we dichtstbijzijnde bewakingspatrouille van Securitas op.

Waarom kiezen voor de Safety Box?

Met ons draadloos alarmsysteem wordt uw site de klok rond bewaakt zonder dat u een bewakingsagent fysiek ter plaatse nodig hebt. Securitas biedt u op die manier een kostenefficiënte, mobiele beveiligingsoplossing. Er zijn ook heel wat andere voordelen:

  • End-to-end oplossing: installatie, detectie, analyse, monitoring, reactie en rapportage

  • Snelle en gegarandeerde respons bij incidenten

  • Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden

  • Goed opgeleide en getrainde meldkameroperatoren, die op regelmatige basis bijscholingen krijgen, zodat de kwaliteit van de dienstverlening verzekerd blijft

  • Security-as-a-service: de nieuwste monitoringstechnologieën voor een lage instapprijs;

  • Plug & play: een flexibele, draadloze en innovatieve oplossing, in een handomdraai geïnstalleerd

  • Eenvoudige activatie van het mobiel alarmsysteem via afstandsbediening of smartphone.

Onze klanten aan het woord

ATL Renting

Inter-Beton

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Privacybeleid(Vereist)
Nieuwsbrief