Securitas biedt met zijn mobiele camerabewakingssysteem Mobilecam een flexibele en kostenefficiënte beveiligingsoplossing op maat van uw buitenperimeter. De Mobilecam bewaakt een door u bepaalde vaste zone 24/24, 7/7.

De Mobilecam-oplossing is gebaseerd op vijf principes: ontrading, detectie, verificatie, reactie en communicatie.
 • Ontrading: preventief karakter van de camera’s en signalisatie Securitas camerabewaking.

 • Detectie: bewaking van gevoelige gebieden door detectiecamera’s. Intelligente software voor beeldanalyse van de camera.

 • Verificatie: beeldverificatie na alarm door een meldkameroperator via PTZ-camera (360° dome camera).

 • Reactie: de meldkameroperator spreekt indringers live toe via de luidspreker(s), een mobiele bewakingsagent en/of politiediensten kunnen ter plaatse gestuurd worden.

 • Communicatie: de meldkameroperator registreert acties en beelden en stuurt een rapport na de interventie.

Een rendabele oplossing

Mobilecam is een mobiel bewakingssysteem voor buitenperimeters, ideaal voor grote afstanden. Het schrikt indringers af en is ook ideaal voor de bewaking van afgelegen sites.

Een Mobilecam-oplossing bestaat uit verschillende bewakingscamera’s (detectiecamera’s, PTZ, …), verlichting, detectoren, een luidspreker, beeldrecorder en een IP-communicatiesysteem, dat makkelijk verplaatsbaar is.

All-in-one mobiel beveiligingssysteem

De Mobilecam-oplossing wordt geconfigureerd op basis van uw noden, via een Basic, Advanced of Premium pakket. Zo kunt u zelf aangeven welke detectiegrenzen u wilt.

De Securitas meldkamer (het SOC) monitort de camerabeelden 24/7. Het is ook mogelijk om zelf toegang te krijgen tot de live videobeelden.

Bij een alarmmelding hoeft u zelf niet ter plaatse te gaan: onze operatoren kunnen een indringer via de luidspreker live toespreken of indien nodig de ordediensten verwittigen en/of onze dichtstbijzijnde mobiele bewakingspatrouille ter plaatse sturen. Securitas heeft het meest fijnmazige netwerk van mobiele bewakingsagenten in België en daardoor de beste responstijden.

Waarom kiezen voor de Securitas Mobilecam?

Securitas biedt met Mobilecam een unieke mobiele beveiligingsoplossing met bijhorende services die uit te breiden zijn volgens uw specifieke behoefte. Ons team staat dag en nacht voor u klaar om in te grijpen in stressvolle risicosituaties. Enkele voordelen op een rijtje:

 • Snelle reactie bij incident: indringers worden aangesproken via de luidspreker en een mobiele patrouille van Securitas is razendsnel ter plaatse

 • Kostenefficiënte oplossing in vergelijking met permanente bewaking: de nieuwste monitoringstechnologieën voor een democratische instapprijs

 • End-to-end dienstverlening: installatie, detectie, analyse, reactie, preventie en onderhoud

 • Mobiele applicatie en webportaal: het is ook mogelijk om zelf toegang te krijgen tot de live videobeelden

 • Kan worden gecombineerd met een brede waaier aan meldkamerdiensten, permanente en mobiele bewaking

 • U hoeft zelf niet ter plaatse te gaan bij elk alarm: bij noodsituaties worden de orde- of hulpdiensten meteen verwittigd

 • Bij noodsituaties worden de hulpdiensten meteen verwittigd

 • Real time updates en open communicatie over alarmmeldingen.

Ontdek onze oplossing in video

Securitas biedt met zijn mobiele camerabewakingssysteem Mobilecam een flexibele en kostenefficiënte beveiligingsoplossing op maat.

Onze klanten aan het woord

ATL Renting

Inter-Beton

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Privacybeleid(Vereist)
Nieuwsbrief