De Compactcam is de ideale oplossing om kleinere bedrijfsgebouwen en terreinen te beveiligen. Securitas biedt u met dit compact en gemakkelijk te installeren systeem een beveiliging tegen inbraak en diefstal.

All-in-one mobiel bewakingssysteem

De Compactcam is een mobiel camerabewakingssysteem dat snel te installeren is. Ze neemt weinig ruimte in beslag en heeft geen IT infrastructuur nodig. De Compactcam kan gemonteerd worden op een bestaande infrastructuur (paal of muur) en is ideaal voor het bewaken van kleine locaties en afstanden.

Een Compactcam kan uitgerust worden met verschillende technologieën (detectie-, verificatie of opnamecamera, …) en een luidspreker.

De Compactcam wordt geconfigureerd op basis van uw noden. Zo kunt u zelf aangeven welke detectiegrenzen u wilt.

Bij een alarmmelding hoeft u zelf niet ter plaatse te gaan: dankzij een koppeling met de Securitas meldkamer verzorgen onze operatoren follow-up, interventies en alarmprocedures.

De Compactcam oplossing is gebaseerd op drie principes: detectie, verificatie en reactie.
  • Detectie: bewaking van gevoelige gebieden door detectiecamera’s. Intelligente software voor beeldanalyse van de camera. Het is ook mogelijk om zelf toegang te krijgen tot de live videobeelden.

  • Verificatie: beeldverificatie na alarm door de operator.

  • Reactie: de meldkameroperator spreekt indringers live toe via de luidspreker(s), een mobiele bewakingsagent en/of politiediensten kunnen ter plaatse gestuurd worden.

Waarom kiezen voor de Securitas Compactcam?

Securitas biedt met Compactcam een unieke mobiele beveiligingsoplossing met bijhorende services, die uit te breiden zijn volgens uw specifieke behoefte.
Ons team staat dag en nacht voor u klaar om in te grijpen in stressvolle risicosituaties.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Snelle reactie bij incident: indringers worden aangesproken via de luidspreker en een mobiele patrouille van Securitas is razendsnel ter plaatse

  • Mobiele applicatie en webportaal

  • Kosteneffeciënte oplossing in vergelijking met permanente bewaking: de nieuwste monitoringstechnologieën voor een democratische instapprijs

  • End-to-end dienstverlening: installatie, detectie, analyse, reactie, preventie en onderhoud

  • Kan worden gecombineerd met een brede waaier aan meldkamerdiensten, permanente en mobiele bewaking

  • U hoeft zelf niet ter plaatse te gaan bij elk alarm: bij noodsituaties worden de orde- of hulpdiensten meteen verwittigd.

Onze klanten aan het woord

ATL Renting

Inter-Beton

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Privacybeleid(Vereist)
Nieuwsbrief