Om de veiligheid van uw medewerkers en uw gebouwen te verzekeren, spelen onze meldkameroperatoren een cruciale rol. Dankzij een juiste combinatie van alarmsystemen, camera’s en een connectie met onze meldkamer, worden alle alarmsignalen opgevolgd om een maximale veiligheid te garanderen.

Ideale combinatie van mens en technologie

Wij garanderen u optimale veiligheid dankzij de combinatie van de nieuwste technologie en onze specfieck opgeleide meldkameroperatoren in het SOC (Securitas Operations Center).

Bij Securitas vormt camerabewaking de basis van een volwaardige oplossing. Op kritieke momenten kunnen we de waakzaamheid verhogen. Wij bieden u veiligheid als een service: u krijgt extra ondersteuning wanneer u die het meest nodig heeft en dat alles tegen een democratische basisprijs.

De nieuwste technologie stelt ons in staat om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat bestaande systemen geïntegreerd kunnen worden. Dankzij nauwkeurige geolocalisatie, toegangscontrole op afstand via bewakingsbeelden, Track & Trace systemen, kentekenregistratie, enz. verhogen wij uw veiligheid aanzienlijk met een minimale investering.

Heeft u te maken met een noodsituatie? Is er een alarm afgegaan? Is uw bewakingscamera niet in orde? Onze meldkameroperatoren sturen onmiddellijk de dichtstbijzijnde mobiele patrouille ter plaatse om een binnen- en buitencontroleronde uit te voeren.

Onze klanten aan het woord

ATL Renting

Inter-Beton

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Privacybeleid(Vereist)
Nieuwsbrief